Døre og vinduer til din bolig

Har du brug for at få sat nye døre og vinduer i din bolig i Vojens eller Haderslev, så er vi de rette til at klare jobbet for dig! Hos LH Byg Hammelev ApS har vi mange års erfaring. Hos os er du garanteret et stykke arbejde leveret i den absolutte topklasse.

​Få forbedret dit energiforbrug ved hjælp af nye døre og vinduer

Når man vælger at foretage en udskiftning af sine døre og vinduer, så har det ikke kun den fordel, at ens bolig får et flot nyt udseende. Det har det også den fordel, at husets energiforbrug vil falde. Huset vil blive bedre isoleret, og på den måde kan du spare mange penge på din varmeregning.

​Vi klarer det hele

Når du skal have renoveret enten dine døre eller vinduer, så sørger vi selvfølgelig for det hele. Vi kan klare at sætte vinduer eller døre i alle slags bygninger, da vi har over seks mand, som er eksperter på området. Vi begrænser os heller ikke til en bestemt type af vinduer. Vi klarer alt fra træ til plast og mahogni – vi følger dit ønske!

Ønsker du hjælp til ovenstående af en flok dygtige håndværkere, så er du velkommen til at sende os en mail på info@lh-byg.dk eller ringe til os på telefon 21 49 94 37.