Tilbygning til din bolig

Mangler du nogle ekstra kvadratmeter til dit hus, eller har du brug for tilbygningsarbejde i eller omkring dit hus? Hos LH Byg Hammelev ApS kan vi hjælpe dig med at få opført mange typer af tilbygningsopgaver i Haderslev og Vojens.

Forskellige opgaver af tilbygning

Når du skal have udvidet dit hjem med ekstra kvadratmeter, så kan det bestå af mange ting. Nogen ser på tilbygning som blot at være det at tilføje nogle ekstra kvadratmeter til ens hus, men det er meget mere end det. Dit hus kan nemlig få uanede muligheder. En tilbygning kan eksempelvis være det at udvide køkkenet eller badeværelset, ligesom det også kan være at tilføje en udestue eller måske et nyt børneværelse til huset.

​Vi påtager os mange typer af opgaver

Hos LH Byg Hammelev ApS påtager vi os gerne mange forskellige arbejdsopgaver, når det kommer til tilbygning. Vælger du os til at udføre arbejdet, så sørger vi for, at du er helt med på, hvordan tilbygningsprocessen kommer til at foregå. Det vil derfor sige at du ved præcis, hvad det er, der skal ske under hele forløbet.

​Når vi skal udføre et ovenstående arbejde, så lægger vi derudover rigtig stor vægt på, at det hele bliver udført i de rigtige materialer og til en rigtig god og konkurrencedygtig pris.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe til os på telefon 21 49 94 37 send os en mail på info@lh-byg.dk