Nybyggeri for både private, erhverv og landbrug

Hvis du skal have opført en helt ny bygning, eller måske skal du have opført et nyt hus, så hjælper vi dig gerne godt på vej. Vi har mange års erfaring inden for nybyggeri, hvorfor vi også kan hjælpe dig med mange forskellige projekter. Der er ikke den opgave, som vi ikke kan klare, og der findes ikke den opgave, som er hverken for stor eller for lille.

​Alle typer af nybyggeri udføres

Hos LH Byg Hammelev ApS begrænser vi os ikke inden for en bestemt type af nybyggeri. Mange firmaer bygger kun huse, men hos os kan du finde hjælp til mange forskellige ting. Dette betyder, at vi kan hjælpe både private, erhverv og landbrug.

​Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Staldbyggeri
  • ​Haller
  • ​Kontorlokaler
  • ​Nye huse
  • ​Samt andre typer af nybyggeri

​Lad os klare arbejdet for dig

Når du lader os stå for dit nybyggeri, så får du leveret et godt stykke kvalitetsarbejde. Vi står altid klar med gode råd og vejledning undervejs i forløbet, sådan at du er godt med på, hvad der sker undervejs. Når vi opfører nybyggeri, så bliver det hele lavet af professionelle fagfolk og af materialer i topkvalitet. Alle vores medarbejdere har stor erfaring, så du kan trygt lade os klare opgaven for dig!

Vil du høre mere om mulighederne, så er du meget velkommen til at sende os en mail på info@lh-byg.dk eller ringe til os på telefon 21 49 94 37.