Renovering af bolig i Vojens og Haderslev

Trænger dit hus til en kærlig hånd enten indvendigt eller udvendigt, så kan vi hos LH Byg Hammelev ApS hjælpe dig med din renovering. Vi har over 25 års erfaring inden for området, hvorfor vi også kan hjælpe dig med en lang række af forskellige arbejdsopgaver.

​Mange typer af renovering

Renovering kan bestå af mange forskellige ting. Det kan være, du ønsker at få renoveret dit køkken, få lavet et nyt badeværelse, renoveret husets facade eller noget helt fjerde. Renovering kan være en større mundfuld, hvis man står med det hele selv. Derfor er det en god idé at ansætte et professionelt firma til at klare arbejdet for dig.

​Kundens ønsker i fokus

Når du lader os stå for arbejdet med at renovere din bolig, så sørger vi for, at dine ønsker bliver fulgt til punkt og prikke. Inden vi påbegynder et renoveringsprojekt, så tager vi gerne en snak med vores kunder, sådan at vi sammen kan finde den bedste løsning for deres renovering. Når arbejdet påbegyndes, så sørger vi selvfølgelig for, at du bliver holdt opdateret undervejs, sådan at du ved, hvor langt vi er med din bolig. Hvis du lader os klare dit renoveringsprojekt, så lover vi dig et godt og tilfredsstillende resultat!

​Har du brug for mere information, så giv os et ring på tlf. 21 49 94 37 eller send os en mail på info@lh-byg.dk.